Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

До відома мешканців Кривого Рогу і, зокрема, Тернівського району. 31 травня 2016 року на засіданні Тернівської районної у місті ради відбулась подія, яка повинна увійти в історію, як прецедент створення найвищих хитрощів працівників виконкому райради та приховати від громадськості дій на які закривати очі вже не можливо

20616 7

Нагадуємо, що 29 квітня 2016 року на сесії Тернівської районної у місті ради, перевищуючи свої повноваження, незаконно була затверджена на посаді заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Брилькова І.О. 04 травня 2016 року було прийнято розпорядження Голови районної у місті ради Солода В.М. про призначення її на посаді заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради. Якщо Голова, хоч і не законно, призначив її на посаду, то потрібно платити їй зарплатню. Знову ж незаконно.
А як же її платити, якщо депутати при розгляді проекту рішення районної у місті ради поцікавляться, а яка ж заробітна плата буде у Брилькової І.О.? Яка буде встановлена премія та надбавка за особливо важливу роботу? Тому, працівники виконкому, разом з Головою йдуть на хитрість та пропонують голові комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики Кривошеїну С.В. підготувати пропозицію в якій будуть відповідні обгрунтування внесення змін до рішення Тернівської районної у місті ради про умови оплати заступника голови районної у місті ради Кушніра С.І, заступників голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Овчаренко В.П., Внукової А.О. та керуючої справами Окунєвої М.І. де їм ЧІТКО БУЛИ ВИЗНАЧЕНІі надбавки та премії, але ЗОВСІМ НЕ ВИЗНАЧЕНА пані Брилькова І.О. Тому в день проведення сесії ці пропозиції були терміново внесені в порядок денний районної ради і 31.05.16 відповідні зміни було прийняті.
Цитую: "Установити з 01 травня 2016 року заступникам голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органі ради та керуючійсправами виконкому районної у місті ради надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років; ЩОМІСЯЧНИЙ розмір премії 100% посадового окладу з урахуванням всіх надбавок та доплат; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати".
Таким чином Голова "заховав" пані Брилькову від громадського контролю та від депутатів, які, ми більш чим впевнені, не зрозуміли такої хитрої комбінації щодо встановлення пані Брильковій 50% надбавок та 100% премії, зрівнявши її з Овчаренком В.П., Внуковою А.О та Окунєвою М.І, які пропрацювали досить значний час на посадах, як нам відомо, більш ніж 10 років кожний.
Виникає питання, чому Голова районної ради так наполегливо займається лобіюванням інтересів Брилькової? Невже правоохоронні органи не бачуть корупційних діянь з боку Голови? У березні 2016 року сесія установила йому премію аж 180% посадового окладу з урахуванням всіх надбавок та доплат (мабуть і додому не ходе, все працює) і тепер необхідно забувати і Брилькову.
ЧОМУ? Як зрозуміло з цього рішення, тепер розпорядження Голови районної у місті ради про встановлення надбавок та премій заступникам голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради взагалі не будуть затверджуватись на сесії районної у місті ради, що дає можливість працювати цім посадовим особам "аби як", тому що розпорядження Голови вже ні до чого, так як є рішення райради. Ось такі хитрощі існують у виконкомі райради! Ганьба тим працівникам виконкому, котрі роблять все можливе, щоб приховати такі рішення!
Фракція ПП "Сила Людей" голосувала проти цього рішення.

Костянтин ЧУХНО,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!