Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

А у нас - знову премії. 31 травня 2016 року, о 14:00 відбудеться пленарне засідання депутатів Тернівської районної у місті Кривому Розі ради

250516 20

На ньому депутати мають затвердить розпорядження голови ради про премії керівництву за "високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи".
Виявляється, цю особливо важливу роботу вони робили під час підготовки до святкування Дня Європи, що відбувся в парку імені Артема. Аби не те свято, то сиділи б без премії? І ця робота, напевно, перекрила навіть те, що питання на попередній сесії вносились та розглядались зі значними порушеннями законодавства.
Окрім цього, депутати внесуть зміни у цілу низку положень про діяльність підрозділів райвиконкому, бо ці документи на минулу сесію готували поспіхом і не все у них записали і тепер додають. Звісно, що за таке ставлення до виконання своїх обов'язків готувати питання на сесію ніхто із посадових осіб не понесе відповідальність.
Найцікавішим у черзі денній є питання про розміщення тимчасово вільних коштів райвиконкому на депозитах. Виявляється, цих коштів у бюджеті накопичилось майже 4 мільйони гривень. Чи тепер будуть затримки у виплатах через те, що всі бюджетні кошти розкладені під відсотки по банках, все залежатиме від виконавців цього рішення. А у мене як не було так і нема до них довіри.
Запрошую на сесію. 31 травня 14:00. Тернівський райвиконком. При собі мати паспорт.

Віталій ПІКУЛЬ,
депутат Тернівської райради,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
на фото – мер Кривого Рогу також заслуговує на премію за селфі з земляками?

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!