Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сьогодні, 24 травня 2016 року, в Кривому Розі відбулася презентація літньої школи з вивчення англійської мови «Summer English Institute». Ця літня школа відбуватиметься в нашому університеті вже третій рік і вже традиційно її проводять носії мови

250516 15

250516 16

250516 17

Деріл та Моллі Портери, викладачі-волонтери з Канади, розповіли про навчання на курсах та цьогорічні новації.
Перед початком навчання усі пройдуть тестування. Метою тесту є визначення рівня володіння англійською мовою. За цими рівнями комплектуватимуться групи по 20 осіб. Тестування відбуватиметься у різні дні – 4, 11 та 25 червня о 14.00. Майбутні слухачі курсів можуть самостійно обрати день складання тесту. Тест складатиметься з трьох частин – аудіювання, граматики та читання. Тривалість тесту – 1 година. Вартість складання тесту – 10 грн.
Зарахування на курси відбуватиметься 2 липня. Цього дня об 11.00 слухачі курсів мають бути присутніми в гуманітарному корпусі Криворізького педагогічного університету. Тоді й оплачується навчання, що становить 40 грн. По завершенню курсу видається сертифікат Trinity Western University (TWU) in British Columbia.
Навчання у літній школі триватиме три тижні з 4 по 22 липня. «75 годин спілкування з носіями мови надасть можливість кожному слухачу покращити свої навички – говоріння, письма, читання та розуміння», – наголосив у своєму виступі Деріл Портер. Адже навчання відбуватиметься з понеділка по п’ятницю по п’ять годин. Слухачі курсів матимуть змогу відвідувати п’ять занять щоденно, що розвиватимуть усі вміння володіння англійською мовою. Викладатимуть заняття п’ять викладачів за кордону.
Відбулась також зустріч організаторів мовної школи з в.о. ректора Я.В.Шрамком, який підкреслив, що такий літній табір є перспективним із багатьох аспектів. «Це гарна нагода поспілкуватися з носіями мови, дізнатися більше про Канаду, покращити власний рівень англійської мови та подолати психологічний бар’єр при вивченні іноземних мов», – зазначив Ярослав Владиславович та подякував канадським волонтерам, а також к.ф.н., доц. М.В. Цегельській за організацію літнього табору на базі нашого університету.
Тож, запрошуємо студентів і викладачів з усіх факультетів Криворізького педагогічного прийти у наш літній табір з англійської мови та підняти свій рівень знань на сходинку вище.

Криворізький педагогічний університет,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Андрей 19.07.2016, 13:19
Можно у знать где и когда можно пройти тесты для поступления на эти курсы , будут-ли они проводится в след. году ?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!