Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізька влада перестала любить фонтани? Інформація із рубрики «Чи знаєте ви, що…». На цей раз поділюсь інформацією стосовно покинутого та занедбаного парку «Тернівський», що на 17-му кварталі

200516 28

Виявляється, ще з 2001 року (дві тисячі першого року), тобто п’ятнадцять років підряд у парку жодних реконструкцій чи то відновлень зелених насаджень не проводилось. Офіційна відповідь: брак коштів. Упродовж 15 років… В Кривому Розі… Без коментарів.
Зараз майже 7 гектарну територію парку доглядають 5 двірників Палацу культури «Тернівський».
З отриманої відповіді на мій запит так і не зрозуміло яке буде майбутнє у нашого парку. Не підтверджена інформація про те, що цьогоріч за півтора мільйони гривень там буде зроблено центральну алею до фонтану, принаймні, така інформація декілька місяців тому звучала у райвиконкомі. Натомість, як виявилось, є задум ремонту вхідної арки, встановлення урн, лавок, відновлення твердого покриття та освітлення, й – увага – облаштування клумби на місці фонтану. Буде ще одна клумба на додачу до раніше засипаних басейнів, що були по центру пішохідної алеї в сторону ставка.
Криворізька влада перестала любить фонтани?

Віталій ПІКУЛЬ,
депутат Тернівської райради,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!