Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 травня 2016 року - день, коли за одним «круглим столом» зберуться представники більше як 20 громадських організацій міста Кривого Рогу, пріоритетним напрямком або одним із напрямків діяльності яких є допомога захисникам України - учасникам АТО

40516 20

Під час «круглого столу» відбудеться презентація створеної коаліції громадських організацій, будуть обговорені плани на найближчий час, можливість співпраці, спільні дії та діалог між громадським сектором та представниками обласних та міських органів влади.
Мета заходу:
- Консолідація зусиль громадських організацій для вирішення проблемних питань учасників АТО та їх сімей.
- Спільна робота щодо забезпечення доступу до інформації про громадські та державні організації, увесь спектр допомоги, яку вони надають учасникам АТО.
- Спільні заходи щодо організації дозвілля, проведення патріотичного виховання, підвищення в суспільстві проінформованості та поваги до подвигу захисників України.
- Розвиток та підтримка волонтерської діяльності в місті Кривому Розі, налагодження діалогу та ефективної взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з громадськістю.
Місце проведення:
конференц-зала спортивно-розважального комплексу «Ескоріал»
(вул. Мелешкіна, 23а).
Час проведення:
5 травня 2016 року о 10.00.
Запрошуємо до діалогу та взаємодії!
Телефон для довідок - 096-245-55-85 (ГО “Щира справа”)

Надала Наталя КОЖЕМ’ЯКА,
спеціально для сайту
Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!