Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізька міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела міську конференцію присвячену результатам позачергових виборів, а також звіту свободівських депутатів за 100 днів

160416 3

160416 2

У четвер, 14 квітня, свободівці провели відкриту міську конференцію на якій проаналізували результати позачергових виборів мера Кривого Рогу, де зокрема зазначили про порушення на виборах:
- масовий підвіз людей,
- брудна виборча кампанія,
- адміністративний тиск діючим мером Юрієм Вілкулом.
Також на конференції виступили свободівські депутати представленні в трьох районних радах міста: Довгинцівській, Жовтневій та Тернівській, де доповіли про свою депутатську діяльність.
Статистика роботи така - свободівці загалом подали більше 30 запитів та близько 20 звернень. Також депутати націоналісти подали близько 10 проектів рішень по ряду наболілих для криворіжців питань, зокрема: по екології, по реабілітаційному центру для бійців АТО, по вирішенню житлово-комунальних проблем містян.
Свободівці подали ряд проектів рішень: про заборону грошових поборів з батьків дітей учнів шкільних та дошкільних закладів, про підтримку дітей інвалідів та ін. Свободівські депутати в Кривому Розі задають високий стандарт роботи, який вже оцінили мешканців районів в яких представлені націоналісти.
Також на конференції виступив Олег Бойченко, кандидат на посаду міського голови, де подякував всім за підтримку та зробив наголос на тому, що боротьба за права криворіжців та їх добробут продовжується.

Прес-служба
«Свобода», Кривий Ріг
для сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!