Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Перш за все хочу принести вибачення своїм виборцям-криворіжцям, які були здивовані й обурені моїм рішенням не висувати свою кандидатуру на позачергових виборах міського голови. Я змушений був піти на цей важкий крок всупереч рішенню активістів Криворізького осередку ПП "Об'єднання "Самопоміч" і очікуванням виборців, намагаючись уникнути скандалів та протистояння в партії під час виборів. Незважаючи на шантаж, несправедливість та абсурдність звинувачень, висунутих мені вже тоді, я і актив ПП "Об'єднання "Самопоміч" надали усю можливу підтримку на виборах Семену Семенченку

70416 6

Хоча сам факт його висування багато виборців вважали «зливом» Кривого Рогу Вілкулу.

Не здобувши успіху на виборах, ті члени партії, які організували моє усунення, зараз намагаються встановити контроль над криворізькою «Самопоміччю» та очолити її, навіть шляхом руйнації. Інструментом цього політичного рейдерства знову стали компромат, шантаж і кулуарність рішень. Моє виключення спирається на брудний компромат, фактаж сумнівної якості і походження, ігнорує суспільні настрої й думку криворізького осередку, суперечить проголошеним у ПП "Об'єднання "Самопоміч" цінностям і принципам.

Я заявляю про те, що ніколи не мав наміру й не торгував довірою людей, не отримував будь-які кошти від політичних опонентів, не зраджував партійним та суспільним інтересам.
Нам довелося створювати криворізький осередок ПП "Об'єднання "Самопоміч" у вкрай складних умовах, з трьох різних ініціативних груп, дві з яких були підконтрольні відповідно Опоблоку та Укропу. Все це було напередодні виборів, і в нашому розпорядженні були дуже обмежені ресурси, головним чином мої.

Новоствореному осередку довелося самотужки вести політичну боротьбу із надзвичайно сильним і досвідченим супротивником, ресурси якого практично необмежені. В таких умовах, завдяки злагодженій роботі, ми були успішними й зробили майже неможливе. Здобули фракцію у міській раді, і лише 752 голоси, отримані сумнівним шляхом, зробили тоді мером Юрія Вілкула. Мені доводилося вести незліченні і дуже складні перемовини із дуже різними людьми. Були переговори з представниками різних політичних сил, і сама можливість таких перемовин, як і їх зміст, є принциповим питанням довіри до мене.

Очевидно, що створити оприлюднений "компромат" не є проблемою. Та нікчемність такого "компромату" була і є очевидною навіть для політичних опонентів.

Я вдячний активістам криворізького осередку ПП "Об'єднання "Самопоміч" за підтримку й довіру до мене, навіть у той час, коли мене намагаються скомпрометувати як особистість і політика.
Усі думаючі люди, проаналізувавши хід подій, розуміють, що вчинити більш цинічно, ніж вчинили з ними деякі народні депутати, годі й придумати. Якщо вони задовго до висування знали, що Милобог «продався», і вже тоді було вирішено, що кандидатом піде Семенченко, чого зразу не заявили про це? Чи були б тоді акції на підтримку цього кандидата? Чи відбулось би голосування у Верховній Раді? Чи їздили б люди в Київ?
Сольний вихід, без прив‘язки до Милобога, дав би Семенченку якісь 1-2%, і це була б не поразка, а ганьба.

Тобто, досягнення політичних цілей за рахунок людини, яка «продалася», партія вважала цілком прийнятним. і раніше не була стурбована власною чистотою?

Я публічно звертаюсь до керівництва ПП "Об'єднання "Самопоміч", голови партії Андрія Садового з вимогою припинення брудної кампанії проти криворізької «Самопомочі».
Те, що відбувається, не має жодного стосунку до очищення рядів партії, суперечить цінностям і принципам партії, задекларованим у її маніфесті. Це дії в інтересах певних політичних партій і конкретних осіб, це відпрацьовується схема по розвалу партії у всеукраїнському масштабі в гірших традиціях брудної української політики. Фактично йде торгівля головами активістів. Такі дії матимуть своїм очевидним наслідком знищення не тільки справжнього криворізького осередку ПП "Об‘єднання "Самопоміч", але є нищівними і для самої партії, позиція якої ґрунтується на задекларованих демократичних принципах й християнських цінностях, на відміну від політичного загалу в Україні.

Юрій Мілобог,
для сайту
Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!