Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє прес-служба криворізького осередку БПП, голова райради Генадій Шаповалов, першим в місті вирішив протестувати систему ProZorro

1703 2

Дзержинський район першим в місті запровадив практику електронних закупівель ProZorro.gov.ua. Згідно рішення Дзержинського райвиконкому, система почне працювати з 1 травня поточного року в тестовому режимі.
За словами голови Дзержинської районної ради, депутата райради від "Солідарності" Генадія Шаповалова, на тестування системи відведено три місяці, протягом яких спеціалісти мають визначити ступінь ефективності саме цієї системи. Якщо ProZorro.gov.ua виправдає покладені на неї сподівання, буде ухвалене остаточне рішення про використання системи в процесі закупівель за бюджетні кошти.
- Питання про запровадження ProZorro.gov.ua розглядалося на останньому засіданні сесії Дзержинської районної ради, але, нажаль для ухвалення нам не вистачило двох голосів, - каже Генадій Шаповалов. – В решті решт, усвідомлюючи важливість цього нововведення, яке дозволить суттєво заощаджувати кошти районного бюджету, виконком вирішив ухвалити і втілити дане рішення. Я впевнений, що це значний крок на шляху до прозорості використання коштів платників податків.

Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!