Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як інформує прес-служба Довгинцівської райради Кривого Рогу, голова району Ігор Ратінов та інши відповідальні особи продовжують втілювати план по ліквідації несанкціонованої торівлі на вулицях району

1603 27

14 березня 2016 року проведено черговий рейд з ліквідації стихійної торгівлі по вул. Вечірньокутській.
В дії пілотний проект «Ні стихійній торгівлі у Довгинцівському районі»!
14 березня 2016 року районною робочою групою проведено черговий рейд з ліквідації стихійної торгівлі по вул. Вечірньокутській. В рейді приймали участь заступник голови районної в місті ради, співробітники Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та Довгинцівського відділення поліції.
У ході рейду виявлено 1 осередок стихійної торгівлі, організатора несанкціонованої торгівлі притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 160 КУпАП. Також вручено листівку з адресами та контактними номерами телефонів адміністрацій ринків та рекомендовано здійснити передислокацію на ринок.

 

Прес-служба Довгинцівської райради

Фото - Прес-служба Жовгинцівської міськради

 

Коментарі   

0 #1 светлана 17.03.2016, 10:44
Что же так плохо проверяли???????????? Там много стихийных точек,стоят с рыбой,она в теплое время года так воняет,что мимо пройти нельзя.!!!! А самогоном торгуют вовасю......Или вы заранее предупредили,что приедите,что бы все поховали.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!