Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Під час реєстрації Юрія Вілкула, будівлю міськвиконкому закрили від журналістів і спостерігачів

2502 25

Криворізька міська виборча комісія зареєструвала другого кандидата на посаду Криворізького міського голови. Ним став діючий мер Кривого Рогу Юрій Вілкул. Спостерігачів і пресу на реєстрацію не допустили.
24 лютого 2016 р. Криворізька міська виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду міського голови Юрія Вілкула. Спостерігачі та журналісти могли фіксувати цю подію тільки через вікно, адже їх до приміщення дільничної комісії не впустили. Коли спостерігачі прибули до міськвиконкому, де розташована міська виборча комісія, вхідні двері виконкому були зачинені, а на дверях висів аркуш паперу, з написом від руки: «ОБЕД 12:30 – 13:00». Раніше, будівлю міськвиконкому, ніколи не зачиняли на обід.
Крім журналістів до виконкому намагалися пройти багато людей, але двері ніхто не відчиняв. Спостерігачі за виборами викликали поліцію та поскаржилися на гарячу телефонну лінію Міністерства внутрішніх справ України, а згодом склали акт про перешкоджання доступу до виборчої комісії.
Рівно о 13:00 двері виконкому відчинив службовець комунального підприємства «Криворізька Муніципальна Гвардія». До цього часу Юрій Вілкул в супроводі керівника Муніципальної гвардії Володимира Шмоткіна і начальника відділу преси та інформації виконкому Криворізької міськради Ірини Герасименко успішно зареєструвався кандидатом в мери і піднявся до свого кабінету. На процес реєстрації, для висвітлення події, була запрошена ТРК «РУДАНА», яка безперешкодно здійснювала зйомку. Інших представників ЗМІ та офіційних спостерігачів не допустили навіть до будівлі міськвиконкому.
За декілька хвилин до виконкому прибув наряд поліції і прийняв заяву спостерігачів про перешкоджання журналістам і спостерігачам здійснювати свою діяльність.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ГРОМАДЯНСЬКА МЕРЕЖА ОПОРА
для сайту
Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!