Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як "увімкнувши мізок" зберегти для міста Кривого Рогк 2 300 000 грн

602 29

Взагалі, прийнято вважати, що українці дуже заощадлива нація. Гарний господар, маючи якісну, працюючу річ, навпаки буде зберігати кошти сім'ї . У нашому місті - все навпаки.

Бюджетом міста передбачено встановлення 10 світлофорів в середньому по 330 тис.грн кожний. Фракція БПП та інші демократичні сили голосували проти цього рішення.

Тепер найцікавіше. Від терміналу до трампарку було зроблено чотири місяці назад односторонній рух в обидва напрямки. На вул. Орджонікідзе,18 (перехрестя з залізничним вокзалом "Червона") висять цілих ЧОТИРИ , працюючих, нікому не потрібних та забутих СВІТЛОФОРИ, а на перехресті Орджонікідзе, 54 - ще ТРИ. Тобто, не витрачаючи на придбання ні копійки коштів громади, можна та потрібно їх перевстановити в ті місця, куди заплановано. Відповідно, близько 2 млн залишаться в бюджеті міста. На ці кошти потрібно придбати житло для родин загиблих в АТО.

Це питання буде внесено для голосування на найближчому засіданні комісії по ЖКГ.

 

Нам остается лишь добавить - и на 95 квартале (смотри фото) снова вернули знаки Уступи дорогу и 4 светофора уже не нужны - они работают в мигающем режиме...

Коментарі   

+3 #1 Анжела 06.02.2016, 22:13
Да уж, хороший хозяин найдет как применить пригодную вещь, только у нас его нет... Еще б хоть с десяток таких депутатов, и в Кривбассе отмывание денег было бы невозможным, и инфраструктура была бы получше.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!