Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

12 січня провела плановий прийом громадян. Зважаючи на залишений без відповіді запит до секретаря міськради С. Маляренка щодо надання приміщення для ведення прийому виборців у будівлі Криворізької міської ради (ст. 66 Регламенту), із людьми зустрічалися в офісі Самопомочі на Гагаріна, 59. Прийом вели разом з Іриною Комаровою – помічником депутата

1301 7

Питання, які порушили криворіжці під час двогодинного спілкування:
1. Традиційні питання житлово-комунальної сфери, зокрема пов’язані з сумновідомою управляючою компанією ТОВ «Житлокомцентр» (Жовтневий район, http://krogerc.info/ua/housemgrs/detail/id/11.html; https://tv.1kr.ua/video-298.html; http://www.0564.ua/news/950634). За твердженням мешканки багатоповерхівки по вул. Тухачевського, сплачуючи щомісячно 110 грн. цій управляючій компанії, із послуг вони отримують виключно прибирання прибудинкової території. А коли постало питання про необхідність заміни вхідних розшарпаних дерев’яних дверей на металічні з кодовим замком (під’їзди мають вихід на людну вулицю), отримали відповідь, що такі витрати не передбачені і т.п. А під час цьогорічних снігопадів ще й кудись зник двірник. За результатами спілкування визначили стратегію взаємостосунків мешканців із управляючою компанією та розв’язання ряду інших нагальних питань.
2. Необхідність боротьби з корупцією та корупціонерами порушив мешканець Гданцівки. Зокрема, під час формування розцінок у сфері ЖКГ, насамперед управляючими компаніями. Було підняте і питання орендної плати за перебування цих компаній у приміщеннях колишніх ЖЕКів. Болючою для чоловіка є проблема приватизації фірмами, афільованими з місцевими можновладцями, комунальних підприємств – надавачів послуг. Персоніфіковано обговорили криворізьку специфіку цього процесу. Цитата: «Горисполком – большой кукольный театр». Домовились про подальшу співпрацю в форматі «Разом – ми сила!».
3. Розв’язання питання транспортного сполучення з віддаленими районами міста вимагала жителька радгоспу «Степовий». Транспортне сполучення селища забезпечує єдиний маршрут, на якому працюють два автобуси. Якщо один із них виходить із ладу, виїжджає лише одна машина. Тому інтервал руху становить 2 – 3 години. У негоду, коли дорога перетворюється на американські гірки, сполучення припиняється взагалі. В штатному режимі останню ходку в напрямку селища автобус здійснює о 18.00. Мешканці пропонують задіяти альтернативні форми транспортного забезпечення. Це питання вже обговорили з депутатами обласної ради від Самопомочі – членами транспортної та бюджетної комісій. Спланували виїзд на місце для оцінки ситуації, спілкування з жителями.
Моя рефлексія на тему: «Хто в таку ожеледь прийде зустрічатися з депутатом?!» була марною. Для людини, що прийняла рішення домогтися розв’язання нагальної проблеми, природні та комунально-транспортні катаклізми – не перепона)))

 

Людмила БУРМАН

 

Адрес и телефоны криворожской Самопомощи, а также приемные дни Юрия Милобога можно найти ЗДЕСЬ..

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!