Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Коли об’єднуються сильні, вони стають непереможними /Гегель/

0501 14

СИЛА ЛЮДЕЙ КРИВОГО РОГУ СТВОРЮЄ ЕКСПЕРТНІ ГРУПИ

СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг продовжує, даруйте тавтологію, набирати силу. Ми точно знаємо, що в Кривому Розі є ще багато розумних, освічених, активних людей, які готові віддавати частину свого досвіду і часу задля незворотних позитивних змін у нашому місті. Ми впевнені, що об’єднання зусиль небайдужих професіоналів створить справжню синергію, тож ініціюємо створення Експертних груп, які стануть міцною підпоркою для депутатів «Сили Людей» та інших демократичних партій. Експертні групи аналізуватимуть проекти рішень, бюджетів та інші питання місцевого самоврядування, підготовлені для розгляду рад, ініціюватимуть і розроблятимуть власні проекти, а депутати просуватимуть їх і докладатимуть зусиль, щоб вони були проголосовані.

На першому етапі ми запаралелимо наші Експертні групи із сімома постійними комісіями криворізької міськради, а з часом, коли в певних групах буде достатня кількість людей, будемо ділити їх на вужчі, профільні. Отже, на сьогодні можна приєднатися до груп, які займатимуться питаннями:
1) законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики;
2) планування бюджету та економіки;
3) комунального господарства, транспорту та зв’язку;
4) екології, охорони здоров’я та соціального захисту населення;
5) освіти, науки, сім’ї та дітей, молоді, культури і спорту;
6) регуляторної політики та підприємництва;
7) земельних відносин, містобудування, комунальної власності міста.

Ми шукаємо і тих, хто вже є певною мірою експертами, мають відповідну освіту, знання і досвід, і тих, хто хотіли б розвиватися в певному напрямку, готові вчитися і шукати інформацію. Гарантуємо багато можливостей для розвитку, адже експертне середовище, яке на сьогодні сконцентровано в усеукраїнській партії «Сила Людей» і навколо неї є дійсно потужним і активним. Багато чудових людей готові приїжджати й ділитися з нашими активістами своїм досвідом, численні семінари та тренінги в різних містах і навіть країнах чекатимуть на учасників наших експертних груп.
Кожна група матиме свого координатора, збиратиметься орієнтовно раз на місяць, а також за термінової потреби. Також спільна робота над документами та обговорення відбуватимуться онлайн. Зрозуміло, що всі учасники експертних груп працюватимуть на волонтерських засадах, адже ми шукаємо саме ентузіастів, людей високомотивованих, таких, що дійсно прагнуть змін і готові докладати задля цього власних зусиль!

Зголошуйтесь: https://goo.gl/moCjAC

 

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!