Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру трьом мешканцям м. Кривого Рогу за фактом вчинення розбою, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 307 КК України)

120822 6 min

120822 7 min

За даними слідства, у липні 2022 року троє чоловіків під приводом перевірки газового лічильника зайшли до квартири 31-річного чоловіка та зв’язали його. Погрожуючи ножем, періодично одягаючи поліетиленовий пакет на голову потерпілого та застосовуючи фізичну силу, зловмисники вимагали віддати грошові кошти. Обшукавши квартиру, чоловіки заволоділи грошима в сумі майже 200 тис доларів США та зникли.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронними органами вилучено зброю, сліп-пакети з психотропною речовиною, мобільні телефони та грошові кошти.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Від редакції: У Центрально-Міському районі 12 липня в одній із квартир багатоповерхівок увірвалося троє чоловіків, побили 30-річного власника та відібрали його майно, погрожуючи ножем. У нього відібрали документи, золоті прикраси та 195 тисяч доларів.

Також читайте -  

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!