Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення прес-служби КРУП, на вулицях міста останніми днями затримано чотирьох наркоторговців

110622 4 min

7 червня на одній із вулиць м. Кривий Ріг поліцейські управління боротьби із наркозлочинністю Дніпропетровщини помітили чоловіка, який поводився підозріло. Під час особистої перевірки у нього вилучили медичний шприц з «опієм ацитильованим».

8 червня у Металургійному районі міста, в рамках відкритого кримінального провадження затримали 25-річного раніше судимого наркозбувача. У чоловіка вилучили чотири грами метамфетаміну та гроші, отримані від збуту наркотиків. Вилучені речовини направили на експертизу. Чоловіка судитимуть за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також 8 червня у Довгінцівському районі Кривого Рогу правоохоронці викрили 23-річну містянку, яка мала при собі чотири трубки з речовиною крісталічного походження білого кольору. Та 36-річного криворіжця, який мав при собі сім згортків з метадоном, які планував збути за території міста.

Всі речові докази направили на проведення експертного дослідження. За фактами зберігання наркотиків поліція відкрила кримінальні провадження. Триває слідство.

Також читайте -

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!