Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Криворізький міський відділ Управління поліції охорони», поліцейський охорони, знаходячись не на службі, затримав крадія

100622 7 min

Поліцейський охорони Криворізького міського відділу Управління поліції охорони став свідком крадіжки кондиціонера на даху. Він затримав злодія та викликав слідчо-оперативну групу.

Старший сержант поліції взводу фізичної безпеки Віталій Худоба, приблизно о 5:00 ранку йшов на службу та помітив, як на даху приміщення, що знаходиться по вулиці Мусоргського, невідимий чоловік розбирає зовнішній блок кондиціонера.

«Зупинившись, я запитав, що він робить? Та відповіді не отримав, оскільки чоловік, побачивши мене, почав тікати. Негаючи часу, я наздогнав його. Крадій намагався чинити опір та завдяки небайдужим перехожим нам вдалося затримати зловмисника та передати слідчо-оперативній групі Відділення поліції №3»,- розповів Віталій.

Правоохоронці з’ясували, що затриманий, мешканець Кривого Рогу, 1988 року народження, вже відбував покарання за статтями 185, 186 і лише місяць назад звільнився з місць позбавлення волі.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!