Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

10 травня на вулиці Криворіжсталі сталася аварія, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на відкриті джерела. В ДТП близько 11.00 потрапили трамвай та маршрутка, 7 пасажирів мікроавтобуса госпіталізовано у лікарні міста

100522 14 min

100522 15 min

У громадському транспорті в ДТП в Кривому Розі постраждали семеро людей, які перебували у салоні маршрутеного таксі №295. Людей із різними травмами госпіталізували. Попередньо винуватцем інциденту є водій маршрутки.

Попередньо встановлено, що трамвай рухався по вул. Криворіжсталі від станції Червоної та повертав ліворуч, у бік вулиці Медичної, а мікроавтобус рухався прямо від Автотерміналу у напрямку Червоної.

Водій маршрутки №295 не пропустив трамвай, незважаючи на встановлений дорожній знак, відбулося зіткнення. Внаслідок трамвай №22 зійшов з рейок. Рух на цій ділянці заблоковано, складаються протоколи, опрошуються свідки.

Найбільше постраждала 22-річна дівчина, яку із закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною губи та переломом ноги доставили каретою ЕМД до лікарні. Решту постраждалих також госпіталізували травмами різного ступеню складності.

На місці аварії працюють патрульні та слідчий з ДТП.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!