Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У вихідні, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу КРУП, правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків та склали 7 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння.

120421 20 min

Профілактичне відпрацювання території обслуговування Криворізького районного управління поліції відбулось 10 та 11 квітня. Перед поліцейськими були поставлені завдання вжити заходи для профілактики та розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.

У результаті з незаконного обігу були вилучені майже 3 кг канабісу, 317 трубочок з метамфетаміном, понад 100 мл опію ацетильованого та метадон. Також була припинена робота нарколабораторії.

Так, 11 квітня співробітники Криворізького районного управління поліції провели санкціонований обшук за місцем мешкання 30-річного криворіжця. З квартири вилучили метамфетамін, метадон та обладнання - скляні колби, шприци, електронні ваги.

Ще один обшук за участі працівників відділення поліції № 4 КРУП відбувся 10 квітня на території Тернівського району. В ході обшуку за місцем мешкання 38-річного криворіжця правоохоронці вилучили близько кілограма канабісу, пів кілограми кристалічної речовини та пів літри опію.

Цього ж дня правоохоронці провели обшук у квартирі 30-річного чоловіка, який за місцем мешкання зберігав 350 г канабісу.

Під час обшуку у квартирі 47-річного криворіжця поліцейські вилучили 40 таблеток метадону.

Крім цього, у різних районах міста правоохоронці викрили понад 50 осіб з наркотичними речовинами.

11 квітня в Тернівському районі біля школи поліцейські зупинили підозрілого чоловіка, у якого під час поверхневого огляду вилучили 21 трубочку з амфетаміном та 150 г канабісу.

Також, по вулиці Івана Сірка поліція викрила чоловіка, у якого при собі було близько 300 г марихуани.

У Центрально-Міському районі по вул. Глінки поліцейські виявили 18-річного хлопця з 64 фрагментами трубочок з метамфетаміном. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!