Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За добу, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу КРУП, на території міста правоохоронці викрили близько десяти підозрілих осіб із канабісом, марихуаною, амфетаміном та метадоном

170321 13 min

15 березня в Тернівському районі Кривого Рогу поліцейські в рамках відкритого кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем мешкання 47-річного криворіжця.

В ході обшуку правоохоронці вилучили понад 100 трубочок з речовиною кристалічного походження схожу на амфетамін.

В той же день, на одній із вулиць Центрально-Міського району поліцейські зупинили жінку, у якої при собі знаходилося близько 30 трубочок з речовиною синтетичного походження схожу на метамфетамін.

Також, на території Саксаганського району правоохоронці викрили підозрілого 34-річного чоловіка,у якого при поверхневому огляді у сумці було виявлено таблетки метадон.

Всі речовини вилучено та направлено на експертизу.

За всіма фактами внесено відомості до ЄРДР за ст. 309(зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та 307(збут наркотичних засобів)Кримінального кодексу України.

Наразі в рамках даних кримінальних проваджень правоохоронці з’ясовують та перевіряють причетність інших осіб до незаконних операцій з наркотичними речовинами на території міста.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Петя 17.03.2021, 11:59
Мелких конкурентов нейтрализуют :lol:
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!