Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Чоловік в стані алкогольного сп’яніння вирішив повідомити про закладену вибухівку у адмінбудівлі, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу КОП

211020 14 min

20 жовтня до поліції Кривого Рогу надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщення Криворізького виконкому. В ході перевірки інформації на місце події виїхали правоохоронці, вибухотехніки, кінологи з собакою, працівники інших екстрених служб.

Експерти-вибухотехніки обстежили приміщення виконкому. Під час обстеження було евакуйовано понад 500 осіб. За результатами перевірки підозрілих та вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Проведеними заходами працівники Металургійного відділення поліції встановили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!