Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Криворізький міський відділ Управління поліції охорони, непрацююча мешканка Кривого Рогу, в одному з магазинів міста, намагалася привласнити кросівки, не розрахувавшись за них

190520 2 min

Днями, група реагування поліції охорони Кривого Рогу, по лінії «102» отримали повідомлення від адміністратора магазину, що знаходиться на вул. Лермонтова в Кривому Розі про те, що невідома їй особа жіночої статі намагається вкрасти взуття та, не бажаючи за нього платити, намагається втекти.

Приїхавши на місце події до поліцейських звернулась продавчиня і вказала на молоду дівчину, яка конфліктувала. Заявниця розповіла, що зловмисниця довго приміряла взуття, одні з яких вона взула і намагалася в них пройти через касу, не розрахувавшись.

Співробітники поліції охорони поспілкувалися з правопорушницею і з’ясували, що 26-річна місцева мешканка раніше вже попадала в поле зору правоохоронців та до якої судом вже застосовувалися адміністративні стягнення. Коштів, щоб розрахуватися за товар у неї немає.

Тому на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області для подальшого розгляду справи.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!