Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Правоохоронці встановили, що злочинна група протягом року на території топлес клубів у м. Кривий Ріг, організувала місця розпусти де за додаткову плату пропонували клієнтам отримати послуги інтимного характеру, повідомляє поліція області

Також читайте - Новые подробности «масок-шоу» в Муравейнике: сколько зарабатывали веб-модели, и кто был их заказчиками?

7 лютого в ході санкціонованих обшуків у приміщеннях топлес клубів у м. Кривий Ріг поліцейські вилучили грошові кошти, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, чорнові записи та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність.
Також, у ході проведення обшуків встановлені працівниці топлес клубів. Жінки віком від 18 до 30 років за грошову винагороду у сумі 600 гривень за годину надавали послуги сексуального характеру клієнтам розважальних закладів. Третину грошей вони залишали собі, а інші кошти віддавали адміністраторам топлес клубів.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.
Вирішується питання щодо відкриття двох кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #1 Гость 11.02.2020, 19:26
Это полиция себе льстит.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!