Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє прес-служба рятівників, 11.01.2020 о 06 год 50 хв. на залізничній колії, що належить до ПАТ «АрселорМітталл Кривий Ріг» гірничого департаменту шахтоуправління по підземному видобутку руди (на правах шахт), станція “Кірово”, сталось зіткнення вагонів з локомотивом на залізничній колії

140120 5 min

Подробиці -

Інформацію до підрозділів 4 ДПРЗ щодо даного випадку ПАТ «АрселорМітталл Кривий Ріг» не надавали.
13.01.2020 о 08 год 00 хв на ПЗЧ 29 ДПРЧ, 4 ДПРЗ надійшло повідомлення від чергового диспетчера зміни 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області про те, що сталось зіткнення вагонів з локомотивом на залізничній колії, що належить до ПАТ «АрселорМітталл Кривий Ріг» гірничого департаменту шахтоуправління по підземному видобутку руди (на правах шахт), станція “Кірово”.
Після наданого повідомлення було уточнено інформацію з диспетчером комбінату. О 08 год 30 хв в ПАТ «АрселорМітталл Кривий Ріг» гірничого департаменту шахтоуправління по підземному видобутку руди (на правах шахт), станція “Кірово” в результаті помилки при маневрових діях працівників “Укрзалізниці” виникло розчеплення вагонів внаслідок чого трапилося зіткнення 21-го напіввагону з локомотивом підрядної організації “Юнікос”.
В 11 вагонах знаходилась залізна руда, 10 вагонів були порожні. Пошкоджено приблизно 1000 м залізничної колії.
Були травмовані машиніст (розсічення брови) та помічник машиніста (забій голови), на місці надана перша медична допомога, від госпіталізації відмовились.
На технологічний процес подія не вплинула.
На теперішній час ведуться відновлювальні роботи, слідчі органи та обставини з'ясовуються.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!