Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

15 травня в черговий раз складено протокол на «підприємця», який не дуже ховаючись продає тютюнові вироби на вул. Володимира Великого (Мелешкіна) в Кривому Розі, між Домом Мод та АТБ

Активісти Правого Сектору викликала патрульну поліцію, яка склала протокол.
Як повідомляє Віталій ОНИЩЕНКО, цей хлопець вже не перший раз потрапляє у халепу, але й не думає припиняти незаконний бізнес.
Цигарки продають на вулиці, з рук, без акцизних марок, бех відповідних документів на діяльність по реєстрації приватного підприємця і ліцензії акцизного товару.
Це ніщо інше як корупція у органах влади, тому що органи не бажають працювати на 100% по знищенню цього беззаконня, проявляють невідповідальність і бездіяльність у конкретних випадках, робили тільки показушну імітацію «бурної» діяльності начебто що борються з такими порушеннями і не більше.

- Патрульні поліцейські мають повноваження, але не мають досвіду по вилученню цигарок, чому їх начальники не зацікавленні навчити працювати усіх патрульних і не дають алгоритм у таких ситуаціях? Чому СОГ, чи дільничні не бажають виконувати на 100% слідчі чи оперативні дії для подальшого запобіганню по протидії цим порушенням? – задає запитання Віталій ОНІЩЕНКО.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото, відео – Віталій ОНИЩЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!