Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

12 листопада о 17:55 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Десантній В Кривому Розі. За вказаною адресою було направлено по одному відділенню 12 та 14 державних пожежно-рятувальних частин міста на двох пожежних автоцистернах та пожежній автодрабині

пожежа на вул. Десантній в Кривому Розі

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в двохкімнатній квартирі на 7-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. У складі двох ланок газодимозахисної служби вогнеборці одразу приступили до гасіння пожежі та рятування людей. В свою чергу, працівники патрульної поліції обгородили територію біля під’їзду обмежувальною стрічкою для попередження травмування людей, адже для зменшення задимленості на сходовій клітині пожежним довелося вибивати скло у вікнах на сходовій клітині. Таким чином, в ході ліквідації пожежі рятувальниками було врятовано із задимленого середовища господаря квартири – чоловіка 1958 року народження, котрого співробітники служби порятунку вивели сходовою клітиною на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Потерпілого було госпіталізовано до Криворізької міської лікарні № 16 з попереднім діагнозом – отруєння чадним газом легкого ступеню та опіки верхніх дихальних шляхів. Крім того, рятувальники разом з поліцейськими евакуювали ще 8 осіб з інших квартир на свіже повітря у безпечну зону.

131117 7
Локалізувати пожежу вдалося о 18:33, а повністю загасити її – о 18:52. Площа пожежі склала 18 м2, вогонь пошкодив домашнє майно.
Всього на гасіння пожежі було залучено 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу двох державних пожежно-рятувальних підрозділів 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!