Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Внаслідок вибуху в Кривому Розі з послідуючим горінням у власній квартирі постраждала 72-річна пенсіонерка

15 червня о 12:50 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Січеславській, 21 (Кремлівська) стався вибух з послідуючим горінням.

За вказаною адресою було направлено по одному відділенню 12 та 14 державних пожежно-рятувальних частин 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області на трьох пожежно-рятувальних автомобілях – автодрабині та двох автоцистернах.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що загорання сталося в кухні двокімнатної квартири на останньому поверсі 4-поверхового житлового будинку. Ще до прибуття рятувальників, працівники патрульної поліції, котрі першими прибули на місце події, евакуювали на свіже повітря господарку квартири, в якій стався вибух.

Переконавшись, що більше нікому з людей небезпека не загрожує, рятувальники приступили до гасіння пожежі. Вже о 13:05 пожежу рятувальникам вдалося локалізувати, а о 13:14 – повністю загасити її.
Вогонь пошкодив домашнє майно на площі 16 кв.м.

Постраждалу господарку квартири 1945 року народження працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували у стані середньої тяжкості до Криворізької міської лікарні №2 з попереднім діагнозом - термічні опіки обличчя та верхніх кінцівок.
Причину вибуху та пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Прес-служба ДСНСУ в Кривому Розі,
дайджест,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу,
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ДСНСУ в Кривому Розі

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!