Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

2 вересня 2016 року рятувальники Кривого Рогу “гасили” умовну пожежу на об’єкті транспорту міста. Згідно тактичного задуму під час проведення щоденного технічного обслуговування трамваю в цеху технічного огляду, внаслідок короткого замикання електропроводки виникла пожежа в салоні трамваю

Так о 10 годині 10 хвилин на номер служби порятунку “101” надійшло повідомлення про умовну пожежу в трамвайному депо № 1 комунального підприємства «Міський трамвай» по вул. Тбіліській, 23. За вказаною адресою було направлено 1 відділення 11 державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні. Прибувши на місце рятувальники дізналися від адміністрації об’єкта, що цех, в якому виникла пожежа, обезструмлено і що ймовірно в ньому знаходиться працівник, який здійснював технічне обслуговування трамваю. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці зайшли в приміщення цеху, виявили “потерпілого” працівника підприємства, евакуювали його на свіже повітря і передали працівникам медичної служби. Оцінивши обстановку на пожежі, керівник гасіння пожежі по радіостанції підтвердив підвищений номер виклику, в результаті чого на місце пожежі виїхало ще два відділення: одне відділення 14 та одне відділення 10 державних пожежно-рятувальних частин. Таким чином спільними зусиллями трьох пожежно-рятувальних підрозділів умовну пожежу було ліквідовано.
На навчаннях були присутні представник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області начальник управління ресурсного забезпечення Волошин Ігор Миколайович та заступник начальника 3 державного пожежно-рятувального загону Сутула Ігор Миколайович.
Завдяки таким навчанням рятувальники закріплюють теоретичні знання з пожежогасіння різних об’єктів на практиці та вдосконалюють власні професійні навички.

Сергій НИЖНИК,
ДСНСУ в Кривому Розі,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!