Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

19 июля 2016 года, примерно в 19.13 в Покровском районе Кривого Рога патрульные полицейские остановили автомобиль BMW-735i. Что подтолкнуло копов к общению с водителем?

200716 26

200716 27

200716 28

Автомобиль двигался по проезжей части улицы Ногина без... передней покрышки.
По сообщанию пресс-службы Патрульной полиции Кривого Рога, 27-летний водитель иномарки достаточно импульсивно вел себя на дороге, машину бросало из стороны в сторону по проезжей части.
Когда «бэху» остановил патруль, то стали понятны причины таких маневров.
Даже без теста на алкоголь было ясно, что автомобилист, перед тем как сесть за руль, изрядно выпил.
От прохождения на алкотестере задержанный отказался как на месте остановки, так и в больнице, куда был доставлен полицейскими.
Автомобиль с дороги убирал эвакуатор.
Судьбу водителя теперь будет решать полиция, которую еще не переаттестовали...

Справка сайта Весь Кривой Рог -

Пресс-релиз патрульной полиции Кривого Рога

П’яному і море по коліно, і відсутність покришки по плече.
За останню добу з 8-ї ранку 19-го до 8-ї ранку 20-го липня у місті виявлено 6 водіїв у нетверезому стані. Ось найцікавіший випадок. У покровському районі по вул. Ракітіна (раніше Ногіна) рухався автомобіль BMW 735i. Водій поводив себе на дорозі дуже агресивно і здається навіть не помічав відсутність шини на передньому правому колесі. У присутності двох свідків він відмовився від перевірки на стан сп’яніння. Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП «керування транспортним засобом у стані сп’яніння», та евакуювали автомобіль.
Нагадуємо, що на даний момент це правопорушення тягне за собою штраф 3400 грн., або позбавлення права керування до 2-х років, або адміністративний арешт до 10-ти діб. Верховна Рада вже прийняла законопроект про підвищення штрафу до 10 200 грн. та обов’язкове позбавлення права керування.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!