Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Благодаря пресс-службе полиции Кривой Рог будет знать своих «героев» если не в лицо, то в голый торс!

210616 45

210616 46

210616 47

19 червня 2016 року по лінії 102 в Кривому Розі надійшов анонімний дзвінок, що в одному із барів, який знаходиться в Тернівському районі міста, чоловік влаштував стрілянину, першими на місце прибула приватна охоронна фірма, ще через хвилини 2-3 прибув екіпаж патрульних поліцейських.
Громадянин який нібито влаштував стрілянину, побачивши інспекторів одразу ж почав тікати, а коли інспектори вже майже наздогнали розбишаку-втікача, він зупинився, повернувся до патрульних, і поліз за чимось у сумку, на що патрульні не розгубились і моментально відреагували діставанням табельної вогнепальної зброї з кобури і привели її бойову готовність.
Наляканий але агресивно настроєний чоловік кинув сумку і далі почав тікати, через 30 метрів його наздогнали, і він почав чинити фізичного опору, встиг завдати одного удару патрульному в обличчя, але вже через декілька секунд мірами фізичного впливу був повністю нейтралізований і одягнутий в кайданки.
Прибулими на місце затримання екіпажами підкріплення була визвана швидка допомога та слідчо-оперативна група відповідного територіального відділення поліції.
Як з’ясувалось згодом, господиня закладу надала відео спостереження, на якому не видно ні стрілянини ні зброї, затриманий патрульними поліцейськими чоловік насправді знаходячись в сп’янілому та дуже агресивному стані, бив посуд, пляшки та всіма своїми діями спричиняв погром даного закладу.
Люди, які відпочивали в цьому закладі, подумали, що стрілянина тому і повідомили про це на лінію «102».

Вчерашний материал - Кто стрелял в баре «Какаду» в Кривом Роге?

К публикации подготовил
Леха ЗЛОЙ,
специально для сайта
Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!