Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Яка зарплатня у працівника ПАТ «Криворіжгаз», якщо вона без проблем виклала майже мільйон гривень за закриття карної справи?

140616 8

Головний бухгалтер ПАТ «Криворіжгаз» заплатила 877 тис. гривень, щоб закрити кримінальну справу щодо заниження податків. Про це свідчить ухвала Кіровського районного суду м. Дніпра.
При перевірці діяльності компанії заниження податку на додану вартість виявила СДПІ з ОВП у м. Дніпропетровську. У вересні 2015 року Генеральна прокуратура відкрила за цим фактом кримінальне провадження.
Ще до винесення підозри жінка відшкодувала 702 тис. гривень основного платежу і 175 тисяч штрафу. Крім того, вона вперше вчинила злочин за ч. 1 ст. 212 КК України, тому п'ятого квітня суд задовольнив клопотання прокурора Борисова К.А. про звільнення від відповідальності та закриття справи.
За даними SMIDA, фінансову звітність «Криворіжгазу» за 2012-2015 роки підписувала головний бухгалтер Котенко Т. І.
У 2012-2013 рр.. головбух внесла до податкових декларацій із ПДВ завідомо неправдиві відомості по відносинах із ТОВ «Агенція інвестиційного менеджменту», ПАТ «Харківгаз», ПП «Газсервісмонтаж», ТОВ «Поліінвестбуд», ТОВ «Центробуд», ПП «Бін Вам Сервіс», ПП «Теплопром».

до публікації підготував
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!