Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как стало известно сайту Весь Кривой Рог, полиция рассылает в СМИ ориентировку налетчиков, совершивших вооруженное ограбление АТБ по улице Святониколаевской (Ленина). Публикуем это обращение и мы, вдруг кто узнает преступников...

300416 6

УВАГА РОЗШУК!
12 квітня 2016 року приблизно о 00:39 годин невстановлені особи, перебуваючи в приміщені магазину «Продукти – 656», ТОВ «АТБ – Маркет», який розташований за адресою вул. Леніна № 39 в Центрально-Міському районі м. Кривого Рогу, скоїли розбійний напад на співробітників магазину «АТБ». Після скоєного зловмисники зникли з місця злочину.
Прикмети злочинців:
1) на вигляд 25-30 років, зріст 175 см, середньої статури, мав вуса та бороду, був одягнений в блакитну спортивну куртку, світло-сині джинси, сині спортивні кросівки з білою підошвою, на голові – «бейсболка» з капюшоном від спортивної куртки.
2) на вигляд 25-30 років, зріст 175 см, середньої статури, мав вуса та бороду, був одягнений в чорну куртку з капюшоном, темні джинси, чорні спортивні кросівки з білими вставками і білою підошвою, на голові – «бейсболка» з капюшоном від куртки, через плече одягнена чоловіча сумка чорного кольору.


У разі отримання будь-якої інформації прохання повідомити відділ кримінальної поліції Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області за телефоном «102».

Леха ЗЛОЙ,
специально для сайта
Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!