Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По сообщению пресс-службы СБУ чиновники миграционной службы решили обогатиться на фиктивных переселенцах. Более 600 людей, проживающих на временно оккупированных территориях в Донецкой и Луганской области, якобы стали на учет в Днепропетровской области и якобы получали пособие от государства...

104 11

Чиновники міграційної служби організували соцвиплати шестистам псевдопереселенцям

Співробітники служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили корупційну схему оформлення виплат псевдопереселенцям, організовану чиновниками міграційної служби на Дніпропетровщині.
Посадовці протягом 2015-2016 років ставили відмітки про реєстрацію переселенців за місцем проживання в Межівському районі для отримання соціальних та пенсійних виплат. Жодних перевірок щодо реального перебування людей у районі чиновники не здійснювали. Співробітники СБ України встановили, що понад шістсот осіб, оформлених працівниками міграційної служби, фактично перебувають на тимчасово окупованих терористами територіях.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, задіяних у корупційній схемі. Розмір збитків, завданих державі, встановлюється.

Прес-центр СБ України

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!