Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Зустрівши потужний опір нашої армії, опір всього українського народу, ворог опускається до найпідліших методів, повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ

040822 12 min

Спеціальні служби ворога намагаються використовувати наших дітей в своїх цілях.
Цими покидьками розроблені спеціальні програми у вигляді квестів для дітей і підлітків.

Видаючи себе за кого завгодно - зрозуміло, що вони не кажуть, що вони ФСБ-шники і проводять шпигунську діяльність, а кажуть, що це все гра - пропонують українським дітям нібито проходити квест – фотографувати з прив'язкою до місцевості військові об'єкти, об'єкти інфраструктури міста та інші цікаві для орків об'єкти, відсилати ці фотографії та отримувати за них грошову винагороду.

- Дуже прошу кожного з вас, поговоріть в Кривому Розі зі своїми дітьми, попередьте інших батьків, щоб теж провели дуже серйозні розмови. Жодних квестів, жодних пересилань фотографій бути не повинно. Тому що саме ви несете відповідальність за своїх дітей, - попереджає О. Вілкул.

А результатом таких «квестів» можуть стати ракетні удари по нашим військовим, а також абсолютно мирним об'єктам, таких як – школи, дитячі садки, котельні, лікарні, вокзали та інші об'єкти міста.

У окупантів немає совісті і немає моралі.
Тому наше спільне завдання і вберегти дітей від неусвідомленої допомоги ворогові, і зберегти безпеку в місті.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!