Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

24 серпня, повідомляє Весь Кривий Ріг, в Україні святкують 30-й День Незалежності. Вітають земляків політики та організації

240821 10 min

Андрій Немченко
З Днем Народження, люба Україно!
В цей день хочеться побажати кожному усвідомлення, що процвітання країни - це великий пазл, і всі ми укладаємо туди по шматочку.
Тож нехай наступні 30 років будуть ще кращі.
Ми маємо зробити все, щоб держава стала справедливою, людиноцентричною, а громадяни мали мотивацію та шанс залишитися у рідному краю й працювати над його розвитком.
Ми - діти України. Ми варті кращого. Нам під силу це зробити.
Слава Україні!

Департамент розвитку інфраструктури міста - ДРІМ
Щиро вітаємо з 30 річницею Незалежності України!
Бажаємо миру, здоров’я, достатку, щедрої долі, сили та наснаги, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Криворізький міський відділ Управління поліції охорони
Шановні українці, вітаємо вас з великим святом - Днем Незалежності України!
Народ України святкує 30-ту річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй багатій та чарівній українській землі. Україна – це країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи.
Нехай саме з цього Дня Незалежності почнеться справжнє відродження заможної та щасливої України, в якій живуть щасливі та радісні люди, в якій діти не знають горя, а літні люди насолоджуються життям.
Бажаємо більше приводів для гордості за свою країну. Нехай любов до своєї рідної землі не згасає. Зі святом незалежності!
З повагою та любов’ю колектив Криворізького МВ УПО в Дніпропетровській області

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!