Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В Кривому Розі працівники швидкої допомоги невдоволені тим, що реальні доплати відрізняються від тих, що обіцяні Кабміном, та звертаються до Уряду. Місцева влада робить все, щоб замовчати цю проблему

Швидка доставила ковід-пацієнта до інфекційної лікарні

Як повідомляє депутат міськради Юрій МИЛОБОГ, до нього на особистий прийом громадян в Кривому Розі звернулись медпрацівники «швидкої», безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та запобіганні поширенню COVID-19, з двох криворізьких підстанцій.

Кажуть: замість обіцяних і гарантованих урядом доплат за роботу в умовах епідемії їм виплатили премію, причому зовсім не в розмірі трьох окладів.
І взагалі - щодо здійснення цих доплат у колективах багато питань.

Не знайшовши на них відповіді на місці, п’ятеро медпрацівників з тієї підстанції, що на Піонері, звернулись до міністра охорони здоров’я пана Степанова.
На сьогодні отримали з Міністерства по суті формальну відписку.

А завідувач Криворізької станції екстреної медичної допомоги пан Бійовський зажадав від працівників написати... пояснювальні записки через їхнє звернення до міністра.

Не менш цікаво на тій підстанції, що на 44-му: під зверненням до міністра підписалось понад 60 працівників. А потім адміністрація зібрала майже ідентичну кількість підписів тих самих людей про те, що вони... відкликають свої підписи під зверненням до міністра.

А ще, розповіли Юрію МИЛОБОГУ під час прийому, що на підстанціях крутили аудіозапис із заявою начальства про те, що звернення до міністра - це плювок на адресу всієї швидкої допомоги...

З цього ж питання зняли сюжет журналісти Експерт-КР...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Відео – Експерт КР

Коментарі   

0 #1 Valera 06.07.2020, 15:46
Все на демонстрацию. Биевскому дефенестрацию
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!