Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Кривий Ріг, 06.03.20р. У чоловіка з Апостолового, який нещодавно повернувся з Італії, та його сім’ї немає жодних ознак коронавірусу. Всі шестеро людей почуваються добре та знаходяться під наглядом сімейного лікаря. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації

060320 8 min

Подробиці - ОФИЦИАЛЬНО: Из Апостолово в Кривой Рог НЕ БУДУТ госпитализировать семью, заболевшую ОРВИ

«Ми ретельно відслідковуємо та перевіряємо будь-яку інформацію щодо можливого потрапляння до області коронавірусу. Маємо чіткі інструкції, які саме особи відносяться до групи ризику, як діяти в разі підозри на хворобу і якщо вона підтвердиться. Лікарні готові приймати пацієнтів з Covid-19. На щастя, наразі жодного підтвердженого випадку в області немає», – сказав директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк.
Спеціалізована бригада в захисних костюмах навідувалася до родини з Апостолового, голова якої після повернення з Італії скаржився на незначне підвищення температури тіла. Приїхавши на виклик, лікарі екстреної медичної допомоги перевірили температуру, провели пульсоксіметрію , зібрали ретельний епіданамнез , стан насичення організму киснем. Всі показники були в нормі. Хворий з Італії в тлі епідемії не знаходився! З хворими в контакті не був!
«Коронавірус має певні симптоми. У жодного із членів родини їх не виявили. Натомість був незначний нежить, без інших ознак хвороби. Зараз чоловік, його мати, дружина та троє дітей почуваються добре. Сімейний лікар констатував у родині ознаки легкої респіраторної інфекції», – наголосив Валерій Сердюк.
Нині у світі зареєстровано понад 95 тис лабораторно підтверджених випадків коронавірусу, з них більше 3,2 тис – летальні. Одужало вже понад 53 тис людей. В Україні зареєстрований один випадок захворювання на COVID-19.

Подробиці - Семью из Апостолово НЕ госпитализируют в Криворожскую инфекционную больницу №1 с диагнозом...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!