Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Только после того, как супруга сына депутата горсовета Днепра, сбежавшая от мужа с ребенком в Кривой Рог, выложила видео в соцсети, правоохранители приняли меры к папаше-садисту

150120 14 min

Подробности -

По уточненным данным, Александр ЯРОВОЙ – не депутат горсовета Днепра, а сын депутата горсовета Днепра Виктора ЯРОВОГО (Оппоблок).
Жена собралась подавать на развод и лишать мужа родительских прав – супруг не раз в нетрезвом состоянии избивал ее и ребенка. Чтобы избежать преследования, она уехала в Кривой Рог. Но и здесь днепрянин настиг ее, и «воспитывал» сына рукоприкладством, что Александра сняла на видео и выложила в соцсети.
Виктор ЯРОВОЙ не осудил поведение сына, и заявил, что внук был наказан за длительное «зависание» с планшетом.
А вот полиция наконец «проснулась» - по факту избиения ребенка 5 января открыто Уголовное дело по ст. 126 УКУ – Побои и издевательства. 14 января гражданину А. Яровому вручили Подозрение в совершении преступления.

Поліція оголосила про підозру чоловіку, який побив власного сина
Матір дитини зафіксувала злочин на відео та звернулася до поліції. Жінка розповіла, що 5 січня близько 18:00 її чоловік завдав тілесні ушкодження їх 11-річному сину.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 126 ККУ (побої та мордування). 14 січня чоловіку вручили повідомлення про підозру у скоєнні цього злочину.
Поліція закликає громадян, які стали жертвою домашнього насильства, не замовчувати злочин , а одразу звертатися до поліції. Для протидії домашньому насильству в поліції Дніпропетровської області працюють спеціальні мобільні групи. Поліцейські оперативно реагують на кожний факт, вживають заходи для припинення домашнього насильства та надання допомоги постраждалим. Для роботи з дитиною, яка стала жертвою насильства, створені «кризові кімнати». Тут з дитиною працює кваліфікований дитячий психолог, а всі слідчі дії документує поліцейський. В таких умовах дитина не зазнає додаткової психологічної травми.

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!