Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Кривий Ріг, 10 жовтня 2019р. Згідно з рішенням виконкому, враховуючи нестійкі погодні умови й різкі коливання температури повітря, розпочато заходи по запуску котелень теплогенеруючих підприємств, повідомляє Управління преси міськради

101019 17 min

Після запуску котелень, в першу чергу подача тепла буде здійснюватися до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших установ бюджетної сфери міста.

Ранній запуск тепла у Кривому Розі став можливий завдяки системній, наполегливій роботі міської влади з теплогенеруючими компаніями, ДТЕК, НАК Нафтогаз, Фондом Держмайна та Кабміном України.

Комунальне підприємство «Криворіжтепломережа» уклало необхідні договори з НАК «Нафтогаз України», і отримало ліміти. Сьогодні планується запустити 10 котелень Тепломережі. Що стосується державного підприємства «Криворізька теплоцентраль», отримано підтвердження з НАК «Нафтогаз України» стосовно отримання лімітів. Й підприємство також готує до запуску всі 6 котелень.

- Ніяких перешкод розпочати новий опалювальний сезон не має. В першу чергу тепло отримають бюджетні заклади. Сьогодні плануємо подати тепло до онкодиспансеру, до лікарень №№8, 6, 3, 2, 4 дитячої, 1-го пологового будинку та 1-ї дитячої поліклініки. Надалі, враховуючи, що йде потепління, якщо середньодобова температура повітря буде нижча +8, тепло почнуть подавати і на житлові будинки, згідно отриманих заявок на підключення», - зазначив заступник міського голови Олександр Катриченко.

З ранку 10 жовтня газовики «Криворіжгаз» знімають пломби на засувках газопроводів і теплогенеруючі підприємства «розпалюють» котельні. Також, тепловики починають приймати заявки на підключення як об'єктів бюджетної сфери, так і житлових будинків в Кривому Розі.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!