Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Тема спроби самогубства молодого хлопця, що вистрибнув в Кривому Розі із вікна «тисячки» визвала жваве обговорення в соцмережах. Один з коментарів в подробицях розповідає, як працюю медична система в нашому місті, зокрема в цій лікарні

200619 5 min

Початок історії - Снова в тысячке в Кривом Роге пациент сиганул из окна, но не...

Людмила Кашубина
Не виключаю, що причина спроби самогубства - озвучення суми. Я зараз лежу в Тисячці, але в нас нічого такого не казали.
Мені дали направлення на аналізи, звичайно платні. Пішла у лабораторію на 6 поверх взнати ціни. Ціни озвучили, питаю, де оплачувати, кажуть на 1 поверсі у банкоматі. Продовжую запитувати, а там на чеку буде вказано що за аналізи, реактиви? Кажуть, ні, там буде - благодійність.
Я здивувалась, яка ж це і кому від мене благодійність? Пішла до головного лікаря, його не було, зайшла до зама, почала задавати питання. Зібрали цілий консиліум; заввідділенням, завлабораторії, бухгалтера.
Почали мені розповідати про фінансування, оперувати цифрами. Я кажу, а в чому проблема? Я даю ціленаправлено гроші, то дайте мені відповідний фінансовий звіт,т.є. чек.
Щось вони там радились, мудрили, а потім почали казати що може я піду у Медиком все пройду, тут поруч. Кажу, ні, я по відділенню ще погано пересуваюсь, а то піду по жарі. Кажуть, може родичі вас зводять? Кажу, ні, бо всі на роботі. Щось мутять, не хотять світить свою лабораторію, бо гроші проходять не за призначенням.
Другий день чекаю обстеження.
Я їм кажу, а в чому річ, ч ж не відмовляюся від обстеження, я просто вимагаю підтверджувальний чек, Ось і все.
Не знаю що сьогодні нового буде.
Хворі кажуть, що їм ніхто ніяких чеків не дає, а дають папірець з позначкою" оплачено". Моїй сусідки надавали, що в неї грошей не хватило, родичі довозили.
То може тому бідоласі теж список дали?

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #1 Муся 20.06.2019, 10:19
Врачи это убийцы в законе. Вот и все.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!