Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очікувана зустріч велосипедистів на Весняному дні “Велосипедом на роботу” пройде біля кафе «Пан Кофеман» на 95 кв. – 28 квітня, традиційно з 8:00 до 9:00. У цей день ми запрошуємо містян їхати на роботу чи навчання саме велосипедом, аби показати, що велосипед дійсно може бути зручним, швидким та дешевим транспортом для щоденних поїздок

270416 3

Основна мета акції «Велосипедом на роботу» - показати, що всупереч існуючим стереотипам, велосипед може бути ефективною і розумною транспортною альтернативою у Кривому Розі. Він також є хорошим способом підтримки фізичної форми, інструментом для поліпшення екології й транспортної ситуації у місті.
Підняти свій настрій, втікти від новин по телевізору і створити нові враження про які кожен буде пам'ятати не один день – просто! Необхідно з ранку сісти на свій байк і приїхати у гостинне кафе «Пан Кофеман» (95 кв.). Там на кожного чекатимуть приємні подарунки і смаколики підготовлені організаторами, а саме:
• спеціальні наліпки акції «Велосипедом на роботу»
• тематичні реквізити
• професійний фотограф
• ранкова кава зі знижкою
• смачне печиво у формі велосипедів
У Кривому Розі акція проводиться громадською організацією «Велокривбас».

Дата проведення: 28.04.2016
Місце: біля кафе «Пан Кофеман» на 95 кв.

Контакти:
Аріна Орлова, членкиня ГО «Велокривбас»
+380 (067) 796 49 82, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!