Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Что только не продают в украинском сегменте Интернета! Например, бракованные презервативы Durex, партию которых должны были утилизировать. Но она оказалась на отечественных сайтах по привлекательной цене. Может, опасная продукция поступила в продажу и в розничные торговые сети

070319 8 min

Как сообщает Госслужба Украины по лекарственным препаратам и контролю за наркотиками, представители в Украине производителя презервативов Durex из Британии обнаружили в продаже в Украине продукции, которая может быть опасна для потребителя.
Презервативы в упаковках по 3 шт и 12 шт считались уничтоженными в Британии, но оказались в продаже в Украине!
Правоохранительные органы Украины разбираются с жалобой транснациональной компании. Но будет ли в ближайшее время опасная продукция изъята у продавцов?
От греха подальше, советуем жителям Кривого Рога сверить номера партии купленных в интернете презервативов Durex с указанными ниже!

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
Небезпечна партія презервативів Durex була виявлена на території України
ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА» - представник виробника Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Велика Британія, які виготовляють презервативи Durex, з метою контролю своєї продукції придбали виріб свого бренду в інтернеті під номерами партій, які раніше були не допущені в обіг і вважалися знищеними.
Повна назва - «Презервативи латексні з силіконовою змазкою Durex® RealFeel (натуральні відчуття), 3 шт. та 12 шт.» партії №: 1000433147, 1000494067, 1000474803. Вказані партії не відповідають вимогам технічних регламентів щодо медичних виробів. Через зазначену проблему вони (партії) не отримали дозвіл на продаж, однак, таки з’явилися незаконним чином на ринку України.
Задля захисту споживачів від небезпечної продукції, ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА» звернулось до правоохоронних органів України. У свою чергу, Держлікслужба вживає всі необхідні заходи згідно з чинним законодавством.

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Товары и Услуги Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!