Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В Кривому Розі стає нормою – якщо в магазині не бажають дотримуватись Закону про Споживача, треба створити тиск через соцмережі... Один раз з Епіцентром це спрацювало... Чи спрацює і цього разу?

Із архіву - Как акция «Честная Выгода!» в ДЕКО при Эпицентре испортила предновогоднее настроение жительнице Кривого Рога (фото)

Із архіву - «Эпицентр» Кривого Рога официально извинился за досадное недоразумение с книгой по акции «Честная Выгода!» ...

Тетяна Пресс в Земляки з Криворіжжя! (03.03.18р):
11.02.2018 придбали душовий бокс у гіпермаркеті "Епіцентр" чек KR-0007438.
Після доставки перевірили, все нормально було.
Пізніше почали встановлювати його, але помітили дефект піддону, пластик почав шматками відлущуватися, і з часом лущення стало більш активним.
Звернулися до працівників магазину, вони поглянули на фото дефекту, сказали, що це виробничий брак, пообіцяли обміняти без проблем.
Наступного дня ми приїхали для обміну, проте уже інший продавець-консультант,знаючи уже про нашу проблему, відразу дав зрозуміти, що обмінювати не будуть, що вони не несуть відповідальність за якість товару(хоча за законом це не так).
Але для формальності сказали написати заяву на ім'я директора і відіслали фото піддону компанії-дистрибутору. І наголосив, що ця компанія буде розбиратися, міняти нам піддон на новий чи ні, а вони умивають руки.
Але як так? "Епіцентр" реалізує неякісний товар і не хоче нести відповідальність за це? Що нам робити, куди звертатися, адже витрачено чималі гроші на бокс, а відношення магазину залишає бажати кращого?

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Товари та Послуги Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Тетяна ПРЕС

Коментарі   

+1 #1 Світлана 04.03.2018, 15:08
Доброго дня!минулого разу це дійсно була провина гіпeрмаркeту, то ми звичайно вибачились. Тиску чeрeз соцмeрeжі нe було.В данному випадку заявник надала нe всі фотографіі.Цe нe eмаль лопнула. З іншого боку піддону наскрізна тріщіна.Діємо виключно в рамках Закону. Якщо цe брак-будe заміна, якщо має місцe мeханічнe пошкоджeння-будe відмова.Рeкламація виробнику надана.Адміністрація гіпeрмаркeту“EпіцeнтрК”м.Кривий Ріг.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!