1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Свободівець Ігор ТОКОВЕНКО розмірковує над питанням – що робить Уряд для того, щоб в Кривому Розі та всій Україні було кому робити?

140918 1

Ігор Токовенко
У мене для вас є загадка. Що збирається робити уряд для припинення трудової міграції українців за кордон?
Невже буде проводити політику створення нових робочих місць із зарплатою, що забезпечує достатній життєвий рівень, як це гарантує стаття 48 Конституції?
А, не вгадали! Влітку цього року МЗС Клімкіна відкрив 56 нових візових центрів, більшість з яких - у країнах із ще нижчим, ніж в Україні рівнем оплати праці та гарантування трудових прав.
Ось і відповідь. Уряд не збирається проводити політику підвищення зарплат, щоб українці повертались в Україну. Навіщо? Якщо можна замінити українських робітників на ще менш вибагливих і ще більш безправних.
Не кажучи вже про те, що функції держави по видачі віз передано якійсь приватній конторі "VF Worldwide Holdings Ltd". Як думаєте, у них буде багато стимулів відмовляти у видачі віз?
Уряд олігархів не бажає возз'єднання сімей українських трудових мігрантів. Бо олігархи бажають залишити Україну зоною низької оплати праці і трудового безправ'я, їм все одно хто тут буде жити.
Нам не все одно.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!