1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Кривий Ріг на цей раз, на відміну від 2 липня, негода милувала, але по області лиха накоїла чимало

4 серпня внаслідок переміщення активного циклону з південного заходу на території Дніпропетровської області сталися складні погодні умови, значні, місцями сильні дощі. Посилення північно-західного вітру 15-20 м/с.
Рятувальники Дніпропетровської області здійснюють всі заходи щодо ліквідації наслідків негоди.

Так, о 10:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Соборному районі міста Дніпро, по провулку Добровольців, упало дерево. На місце події були викликані рятувальники 19-ої державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники розпилили та прибрали дерево.

О 12:20 надійшло повідомлення від місцевих жителів міста Дніпро, що по вулиці Шмідта впало дерево на проїжджу частину. Рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу по розпилу та прибиранню поваленого дерева з проїзної частини.

О 12:45 у місті Павлоград, по вулиці Заводська, на території заводоуправління державного підприємства "Науково-виробниче об'єднання "Павлоградський хімічний завод" сталося підтоплення підвального приміщення та прилеглої території на площі орієнтовно 200 кв. м. Рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини 9-го державного пожежно-рятувального загону за допомогою мотопомпи відкачали орієнтовно 60 кубічних метрів води. О 15:55 надзвичайну подію було ліквідовано.

О 13:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Павлоград, по вулиці Балашовська, на придомовій території внаслідок вітру на легковий автомобіль впало дерево - тополя, висотою близько 15 метрів. За викликом до місця події направлено рятувальне відділення 37-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. По прибуттю, рятувальники за допомогою бензопили розпилили та прибрали з автомобіля повалене дерево. Крім того, було розчищено проїжджу частину від поваленої бетонної електроопори.

О 13:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Криворізькому районі, поблизу селища Широке внаслідок негоди застрягли 4 легкових автомобіля. До місця події негайно направлено на пожежно-рятувальному автомобілі 5 чоловік особового складу. По прибуттю до місця виклику о 14:10 рятувальники 23-ої державної пожежно-рятувальної частини на пожежно-рятувальному автомобілі АЦ-40 за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобілі з багнюки на проїжджу частину дороги.

О 13:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Чечелівському районі міста Дніпро, на проспекті Богдана Хмельницького, дерево впало на гараж та автомобіль. На місце події був направлений рятувальний підрозділ 19-ої державної пожежно-рятувальної частини. Приборкуючи наслідки негоди рятувальники розпилили та прибрали дерево.

О 14:17 у місті Синельникове, поблизу вулиці Виконкомівська, прибрано дерево на проїзній частині.

О 14:25 у Солонянському районі, поблизу селища Григорівка рятувальники Новопокровської місцевої пожежної команди прибрали дерево, яке впало на проїжджу частину.

О 15:31 в Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпро рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону надали допомогу по прибиранню дерева. За допомогою бензопили «Shtil» дерево було розпилене і прибране з проїжджої частини.

О 15:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Дніпрі, по вулиці Шмідта внаслідок вітру впало дерево на гараж та частково перегородило вхід до під’їзду житлового будинку. Рятувальники 2-ої державної пожежно-рятувальної частини, прибувши на місце події, прибрали аварійні дерева та гілки.

А от мешканці Одещини з жахом придивлялись до смерчу, в надії, що його понесе в іншу сторону...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ДСНС у Дніпропетровській області
Відео – користувачі Ютуб

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!