1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)

Пока родители пьянствовали и не замечали отсутствия дочери, она стала жертвой извращенца. Когда ее объявили в розыск, она уже была мертва...

060719 3 min

13-летнюю Инну ДУБАК искали по всей Днепропетровской области и за ее пределами, но худшие опасения подтвердились.
Она стала жертвой 24-летнего извращенца, ранее дважды судимый.
Она вышла из дома в селе Миролюбовка Пятихатского района 23 июня, но только 29 июня горе-родители сообщили об этом в полицию.
Поиски продолжались до 5 июля, когда полиция вышла на подозреваемого в причастии к пропаже школьницы, и тот признался в преступлении – в указанном им месте, в лесополосе возле села, был обнаружен труп девочки со следами изнасилования.
По предварительному заключению смерть девочки наступила 23-24 июня.

ОФИЦИАЛЬНО:
На Дніпропетровщині #поліція затримала підозрюваного у вбивстві 13-річної Інни Дубік
Як з’ясувалося, дитина пішла з дому 23 червня, однак мати повідомила про зникнення доньки лише 29 червня. Цього ж дня у с. Миролюбівка Пятихатського району була організована спецоперація з розшуку дівчинки. До пошуків долучилися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в м. Жовті Води.
В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили у лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому.

В’ячеслав Аброськін
На Дніпропетровщині оперативниками поліції вчора був затриманий двічі раніше засуджений, 1995 р.н., який вказав місце, де він зґвалтував та вбив дівчину, 2005 р.н. У вказаному їм місці в ході проведення невідкладених слідчих дій був й виявлений труп дитини. Дівчину поліція розшукувала з 29 червня 2019 року, але зникла вона ще раніше: батьки не повідомляли, бо були дуже зайняті розпиттям алкогольних напоїв.

Юлия ЛАПОЧКИНА
специально для рубрики
Новости Днепропетровской области
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!