1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Тіло 32-річної вагітної жінки з признаками насильницької смерті знайшла 29 квітня в закинутому колодці сестра. Головним підозрюваним в умисному вбивстві став співмешканець загиблої, якого оголосили в розшук

070519 1 min

Подробиці -

Підозрюваним виявився 24-річний співмешканець потерпілої, уродженець Одеської області. Злочин кваліфікували як умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності.
Нагадаємо, що інформація про подію надійшла 29 квітня поточного року близько 13.00. У колодязі на території домоволодіння у сілі Орловщина у Новомосковському районі було виявлено тіло 31-річної жінки з тілесними ушкодженнями. Того ж дня слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). На пошуки підозрюваного зловмисника був орієнтований весь особовий склад новомосковської поліції.

070519 2 min

Під час оперативно-розшукових заходів відпрацьовувалися всі можливі місця переховування чоловіка та коло його знайомих. Також були задіяні військовослужбовці місцевих військових частин для перевірки лісосмуг, розташованих поблизу будинку загиблої.
В результаті 5 травня під час чергового прочісування лісосмуги підозрюваного розшукали. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком 15 років або довічне позбавлення волі.

070519 7 min

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!