1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Начальника сектору реагування патрульної поліції В’ячеслава Андруцького оглянули у районній лікарні м. Вільногірська, поставили діагноз «баротравма» та призначили амбулаторне лікування. Його напарники не постраждали та перебувають у строю

180319 14

Подробиці інциденту - Громкое ЧП: преступник гранатой ранил правоохранителя, после погони был подстрелен копами при попытке взорвать другую (фото)

Зловмисник, який кинув гранату в бік поліцейських, наразі знаходиться під конвоєм у міській лікарні. Його затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді арешту строком на 2 місяці. За напад на поліцейських чоловіку загрожує покарання за ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України, що передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Встановлено, що нападник на поліцейських вже був раніше судимим за крадіжки, угони автотранспорту та незаконне зберігання зброї.
Нагадаємо, що 17 березня у Криничанському районі поблизу м. Вільногірська під час патрулювання група реагування патрульної поліції помітила підозрілий автомобіль. Зупинивши водія, правоохоронці почали перевірку його документів. В цей момент чоловік кинув в бік поліцейських гранату й почав тікати. Втікача затримали під час спроби застосування ще однієї гранати.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!