1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хотя полиция не называет имени кандидата в Президенты, на которого готовилось «покушение», сайту Весь Кривой Рог удалось узнать это из соцсетей

090219 16 min

Сегодня, 9 февраля, в Новомосковске прошла встреча избирателей с кандидатом в Президенты Александром ВИЛКУЛОМ, родившимся в Кривом роге.
Напоминаем, совсем недавно Александра Юрьевича облили зеленкой в Бердянске. Народный депутат мгновенно стал героем мэмов и фотожаб, а на «террориста» завели уголовное дело, по статье с предусмотренным наказанием до 3 лет лишения свободы.

090219 17 min

Поліція Дніпропетровської області
Вибори 2019
На Дніпропетровщині поліція попередила скоєння правопорушення, пов’язаного із виборчим процесом.
Чотири ємкості із рідиною зеленого кольору виявили та вилучили поліцейські у двох чоловіків, які прийшли на зустріч, організовану одним із кандидатів у Президенти у Новомосковську.
9 лютого у Новомосковську під час забезпечення охорони публічного порядку під час зустрічі одного із кандидатів у Президенти правоохоронці вилучили у молодиків ємкості із рідиною зеленого кольору. Чоловіків наразі доставили до Новомосковського відділення поліції для встановлення осіб та з’ясування всіх обставин даної події.

Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!