1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В інтерв’ю керівник Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта» Зівенко Костянтин Васильович відповідає на актуальні запитання клієнтів підприємства

150119 10 min

- Сьогодні багато мешканців сіл стурбовані заявами про те, що Укрпошта не здійснюватиме доставку відправлень у села, чи відповідає дійсності така інформація?
- Укрпошта продовжує залишатися національним поштовим оператором, який охоплює своїми послугами 100% території країни, і доставляє відправлення у будь-який населений пункт, навіть найвіддаленіший від центру, обласного чи районного.

- Хіба не всі поштові оператори доставляють відправлення у будь-який населений пункт?
- Часто мережа відділень приватних компаній закінчується там, де наші відділення тільки починаються. Більшості гравців цікавий ринок доставки міст із великою кількістю клієнтів та, що важливо, відносно щільним їх розташуванням. Ринок сіл для них нецікавий. Ми ж надаємо універсальні поштові послуги, тобто ті, які надаються усім користувачам на всій території України за тарифами, що регулюються державою.

- Проте конкуренти Укрпошти значно просунулись вперед у технічному оснащенні, так би мовити. Більш сучасних послугах.
З технічним оснащенням проблеми є, намагаємось вирішувати. До кінця поточного року компанія комп’ютеризує абсолютно усі відділення зв’язку у населених пунктах з кількістю мешканців більше 2 тис.
- Що стосується сучасних послуг, то не пасемо задніх. Сайт, на якому можна сплатити за послуги он-лайн є, мобільний застосунок запустили. А віднедавна додали до переліку послуг доставку з інтернет-магазинів до поштового відділення. Це означає, що відтепер наші клієнти, замовляючи товари в інтернеті (де вони часто дешевші), можуть не тільки замовити доставку Укрпоштою до найближчого відділення, а й відстежувати посилку он-лайн або через контакт-центр, і оплатити її безпосередньо у відділенні, не хвилюючись при замовленні про спосіб оплати.
Нещодавно отримали неочікуваний зворотній зв'язок: начальник одного з сільських відділень розповіла випадок, як матуся 6-річної дівчинки «мала халепу» - та замовила на день народження ляльку, популярну серед малечі, розрекламовану в інтернеті, але, звичайно, відсутню в єдиному магазині у селі. Їхати у місто за нею і ніколи, і накладно. Начальник відділення підказала вихід: замовити через інтернет і отримати Укрпоштою. В результаті: щаслива – мама, яка догодила донечці з подарунком, радісна дитина – з новою іграшкою, і задоволена начальник поштового відділення, якій не дуже часто доводиться чути дійсно щирі слова вдячності.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!