1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Полицейским по горячим следам удалось найти убийцу, совершившего жестокое убийство девушки, личность которой устанавливается

271118 22 min

27 ноября, около 08.00 консьерж элитного дома №17 по ул. Гусенко в Днепре обнаружил на лестничной площадке тело молодой девушки без признаков жизни. Она была обнажена по пояс – из одежды на ней были только гамаши.
На теле жертвы были следы побоев, в основном - гематомы на лице. Полиция взялась за розыск злоумышленника, который бросил ее в одних штанах на лестничной клетке. Личность девушки не установлена, на вид ей – 20-25 лет.
Служебная собака Пит привела к дверям квартиры в том же подъезде, на полу виднелись пятна крови. Пятна крови были и на одежде 43-летнего хозяина квартиры. Но он был так пьян, что добиться от него обстоятельств совершения преступления было сложно.

271118 21 min

27 листопада консьєрж одного з будинків Дніпра повідомила в поліцію про те, що на 6-му поверсі багатоповерхівки лежить жінка зі слідами побиття. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, кінолог із службовою собакою, криміналістична лабораторія та медики. Лікарі виявили на тілі потерпілої тілесні ушкодження та констатували смерть.
Під час огляду будинку поліцейські із залученням службової собаки Піта встановили, що сліди крові ведуть до однієї з квартир, в якій знаходився чоловік в стані алкогольного сп’яніння зі слідами крові на тілі та одязі. За сукупністю виявлених доказів, 43-річного місцевого жителя було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Причину смерті жінки буде встановлено під час судово-медичної експертизи. Слідчі дії тривають, поліцейські допитують свідків та встановлюють всі обставини події.
Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому підозри за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та обрання запобіжного заходу. За вчинення умисного вбивства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Днепропетровской области
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!